[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Wij vinden het belangrijk om mensen door middel van ‘speelse’ activiteiten in contact te brengen met de natuur om hen heen. De ideeën die wij hebben zijn veelzijdig.

Een educatieve vorm is bijvoorbeeld het amfitheater. Deze open ronde plek in het park, met langs de zijkanten de mogelijkheid om te gaan zitten, kan bijdragen aan de interactie tussen leerlingen, bewoners en verenigingen in de buurt. Voor leerlingen is het aantrekkelijk om in het groen de lesstof tot zich te nemen.

De volkstuinen zijn een andere manier om mensen op een speelse wijze met elkaar in contact te brengen. Zo zijn er volkstuinen waarbij leden van de volkstuinvereniging en leerlingen aan het Groenhorst hun expertise op het gebied van telen uit kunnen wisselen.

Oudere mensen uit de buurt hebben vaak behoefte aan een kleine wandelroute. Wij bieden een wandelroute door het park aan, met op verschillende plekken de mogelijkheid om lekker te gaan zitten op creatief vormgegeven banken en zo de natuur te beleven.

Kinderen kunnen hun energie kwijt door te wandelen over het blotevoeten- of modderpad. Ook kunnen ze zich vermaken met de waterpartij.

Omdat ons park altijd in ontwikkeling is, zijn nog niet alle opties concreet uitgewerkt. De komende jaren willen we ons aanbod verder uitbouwen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]